Matras op maat laten maken

Een matras op maat laten maken hoeft niet duur te zijn. U kunt met bijna ieder budget een maatwerk matras bestellen. Afhankelijk van de afmeting van uw matras en het materiaal van uw voorkeur is er veel mogelijk. Onze matrasontwerpers maken alle mogelijke vormen die u aan ons doorgeeft. Van rechthoekig tot vierkant, met uitsparingen, of rond of ovale kanten. Wij zorgen er graag voor dat u ook op vakantie optimaal van uw nachtrust kunt genieten met een matras op maat!

Matras op maat voor op vakantie

Een matras op maat kan echt een uitkomst zijn op vakantie. In deze tijd van ontspanning en bijkomen van het harde werken is uw nachtrust des te belangrijker. Wij hebben diverse maatwerk matrassen voor al uw vakantievoertuigen. Of het nu gaat om een camper matras, caravan matras of vouwwagen matras, wij leveren altijd een matras dat past in uw vakantieplannen. Lees meer over onze diverse matrassen op maat!

Vouwwagenmatrassen op maat

Er zijn een flink aantal merken en modellen vouwwagens op de markt. De ene camper vouwwagen heeft brede matrassen uit één deel, andere modellen hebben drie of zelfs vier smallere matrassen. Welk merk of type vouwwagen u ook heeft, u kunt bij ons een perfecte matras op maat laten maken.

Let op de hoogte van het vouwwagenmatras

Wat wel belangrijk is, is de maximale hoogte van de matras. Is de matras te hoog, bijvoorbeeld 20 cm, dan kan het gebeuren dat u de vouwwagen niet meer kunt invouwen. Is er weinig ruimte voor het matras, overweeg dan een polyether matras vanwege de wat stevigere structuur. Om zo comfortabel mogelijk te liggen, geven we u graag advies over het beste materiaal voor uw matras.

Maatwerk Franse matrassen voor caravan of camper: een einde aan klamme nachten

Onze maatwerk Franse matrassen of caravan of campermatrassen zijn comfortabel, en in diverse materialen beschikbaar. Misschien herkent u het wel: die klamme, plakkerige nachten op vakantie. Bepaald geen prettige ervaring, die ook helemaal niet nodig is. Om dit te voorkomen kunt u een matras op maat bestellen dat aan al uw wensen voldoet. Zo ervaart u een veel beter slaapcomfort met één van onze koudschuimmatrassen. Deze matrassen hebben een zeer goede ventilatie, dankzij de open celstructuur van het HR (high resilience)-schuim. Lees meer over onze matrassen van koudschuim HR 55.

Afritsbare bekleding voor perfecte hygiëne

Ook hebben al onze matrassen hebben afritsbare bekleding en een dubbeldoek, waardoor u deze op beide kanten kunt beslapen. De matrassen zijn wasbaar, dus kunt u deze gerust na elke vakantie wassen. Ideaal voor als u kleine kinderen heeft, maar ook prettig voor uzelf. Want op deze manier verzekert u zichzelf altijd van een schoon, fris bed.

Een matras op maat laten maken: veel voordelen

De voordelen van een matras op maat van dekbedenmatras zijn eindeloos. Een aantal voorbeelden hiervan:

  • Uitgerust op vakantie
  • Hygiënisch door afritsbare, wasbare tijk
  • Op maat gemaakt voor uw caravan, camper of vouwwagen
  • Geen rugklachten meer
  • Het matras gaat tot wel 10 jaar mee!

Vrachtwagenmatrassen voor de bewuste chauffeur

Veel vrachtwagenchauffeurs nemen nog altijd genoegen met het fabrieksmatras dat standaard in de cabine is geïnstalleerd. Of ze nemen een gebruikt matras dat al in de vrachtwagen lag over. Maar als u voor langere tijd onderweg bent, is dit niet aan te raden. Rugklachten, een onfris gevoel of veel woelen leiden tot een onrustige nacht. En als u slecht uitgeslapen bent, kan de veiligheid van uw ritten in het geding komen. Dus kies voor uzelf en uw veiligheid, en kies voor een vrachtwagen matras op maat!

Een matras op maat voor uw truck: de voordelen

Welk merk of type vrachtwagen u ook bestuurt, hoe groot uw cabine en bed ook is, we hebben altijd de juiste maat matras op voorraad of u kunt een matras op maat bestellen. Een matras op maat voor uw truck kent vele voordelen:

  • Uitgerust onderweg = veilig onderweg
  • Op maat gemaakt voor uw truck
  • Geen rugklachten meer
  • Het matras gaat tot wel 10 jaar mee!

Veel maten en matrassen op maat leverbaar

We hebben de afgelopen jaren zoveel afwijkende matrasmaten voorbij zien komen, dat we matrassen met bijzondere maten snel voor u op maat kunnen maken. De prijs van de matras hoort u vooraf zodat u altijd weet waar u aan toe bent! Ga naar de matrascalculator  en geef uw specifieke maten op om te zien of we uw formaat matras al eens hebben gemaakt.

Van welk materiaal zijn de matrassen gemaakt?

Voor maatwerk matrassen hebben wij de keuze uit zowel polyether matrassen als koudschuim matrassen.

Een koudschuim of polyether matras kiezen?

Welk matras u het beste kunt kiezen, ligt eraan hoe u het beste slaapt. Dat is toch altijd persoonlijk. Als richtlijn biedt een polyether matras een goede ondersteuning voor personen tot 90 kg. Het is een vrij stevig matras, en gaat redelijk lang mee. Ook veel kindermatrassen zijn van dit materiaal gemaakt. Maar als u het gauw te warm hebt in bed, of u bent iets zwaarder (tot 120 kg) dan is koudschuim meer aan te raden. Want dit ventileert nog een stuk beter dan polyether, door de open celstructuur. Daarnaast heeft het een langere levensduur dan een polyether matras, met minimaal 10 jaar.

Hoe meet ik de juiste maat voor mijn matras?

Om uw matrasmaat te meten, pak uiteraard altijd de binnenmaat van uw bedombouw. Een matras op maat kan 2% afwijken in maat doordat we werken met flexibele materialen. Let dus op dat u niet te krap, maar ook zeker niet te ruim meet. Het zou toch jammer zijn als uw matras uiteindelijk niet blijkt te passen.

Let op: Bij matrassen breder dan 180cm of langer dan 220cm, bestaat het matras uit 2 losse delen, verbonden door een vaste (niet afritsbare) tijk.

Wat voor matrasdikte moet ik kiezen?

Om u een goed comfort te garanderen, adviseren wij u om bij een polyether matras een dikte van minimaal 10cm te kiezen en bij een koudschuim matras minimaal 12cm dikte.

Vijf jaar garantie op de tijk

Onze matrassen op maat zijn voorzien van een afritsbare tijk. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van deze tijken, dat we er met een gerust hart vijf jaar garantie op geven.

Lees voor de zekerheid onze algemene voorwaarden.

Weet u wat u wilt? Bestel direct!

Weet u wat de juiste afmetingen zijn, welke dikte de matras in uw vouwwagen, caravan of camper matras op maat maximaal kan hebben en welk materiaal u wilt voor uw matras? Bestel dan één van onze matrassen direct via onze matrasconfigurator. Uw matras op maat is slechts drie stappen van u verwijderd.

Ons grote aanbod maatwerk matrassen