Matras op maat, speciaal voor u!

Een matras op maat hoeft niet duur te zijn. Afhankelijk van de afmeting van uw matras en het materiaal van uw voorkeur is er veel mogelijk. Er is een maatwerk matras voor bijna ieder budget beschikbaar.

Veel maten en matrassen leverbaar

We hebben de afgelopen jaren zoveel afwijkende matrasmaten voorbij zien komen, dat we matrassen met bijzondere maten snel voor u op maat kunnen maken. De prijs van de matras hoort u vooraf zodat u altijd weet waar u aan toe bent! Ga naar de matrascalculator  en geef uw specifieke maten op om te zien of we uw formaat matras al eens hebben gemaakt.

Eigenschappen maatwerk matrassen

Wanneer u kiest voor een maatwerk matras, zijn er een aantal aandachtspunten.

  • Een matras op maat kan 2% afwijken in maat doordat we werken met flexibele materialen.
  • Bij matrassen breder dan 180cm of langer dan 220cm, bestaat het matras uit 2 losse delen, verbonden door een vaste (niet afritsbare) tijk.

Lees voor de zekerheid onze algemene voorwaarden.

Om u een goed comfort te garanderen, adviseren wij u om bij een polyether matras een dikte van minimaal 10cm te kiezen en bij een koudschuim matras minimaal 12cm dikte.

Vijf jaar garantie op de tijk

Onze matrassen op maat zijn voorzien van een afritsbare tijk. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van deze tijken, dat we er met een gerust hart vijf jaar garantie op geven.