Campermatrassen op maat, lekker luxe kamperen!

Op reis met een camper is een ware luxe. Dat kunt u nog luxueuzer maken met een campermatras op maat gemaakt van een schuimsoort die bij uw lichaam past. Want na een dag rijden in de camper is de meest comfortabele slaap wel zo gewenst.
Uw camper heeft u gekozen op een flink aantal rationele en visuele redenen. Aantal personen, merk, of kleur. Het matras was hoogstwaarschijnlijk geen reden om voor de camper te kiezen. Gelukkig is het eenvoudig om alsnog een perfecte campermatras op maat te laten maken én tegen een scherpe prijs.

Stel uw campermatras samen

Campermatrassen op maat gemaakt

In een camper ziet u vaak afwijkende modellen en afmetingen bedden. Soms met een hoek eraf, de zogenoemde Franse matrassen. Soms zijn campermatrassen wat langer en smaller. Voor ons geen probleem. Wij maken uw campermatras gewoon op maat. Kies uw materiaal (koudschuim of polyether), de dikte van het matras en vul uw maat in. Voilà, daar is uw aankoopprijs. Heeft u bijzondere wensen of wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Matras in uw camper van polyether of koudschuim

Onze campermatrassen op maat bieden wij in polyether en koudschuim varianten. De polyether variant is voordeliger en is wat steviger dan die van koudschuim. Een koudschuim campermatras heeft een hoger ligcomfort en biedt veel veerkracht, blijft koel en heeft goede vochtregulerende eigenschappen door een open celstructuur.

Uw matras, een onzichtbare weldoener

Een matras gaat zijn hele levensduur verborgen onder een hoeslaken, een onderdeken of een matrasdek. Misschien dat die onzichtbaarheid soms de reden is dat er weinig aandacht aan besteed wordt. Onterecht. Want uw matras is misschien wel de belangrijkste aankoop in uw huisraad. Wilt u daar meer over weten, maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies.