Campermatrassen op maat, lekker luxe camperen!

Op reis met een camper is een ware luxe. Dat kunt u nog luxueuzer maken met een campermatras op maat gemaakt van een schuimsoort die bij uw lichaam past. Uw camper heeft u gekozen op een flink aantal rationele en visuele redenen.. Aantal personen, merk, of kleur.. Het matras was hoogstwaarschijnlijk geen reden om voor de camper te kiezen. Gelukkig is het eenvoudig om alsnog een perfecte campermatras op maat te laten maken én tegen een scherpe prijs.

Stel uw campermatras samen

Voor elk bed de juiste matrasvorm

In een camper ziet u vaak afwijkende modellen en afmetingen bedden. Soms met een hoek eraf, de zogenoemde Franse matrassen. Soms zijn campermatrassen wat langer en smaller. Voor ons geen probleem. Wij maken uw matras gewoon op maat. Kies uw materiaal (koudschuim of polyether), de dikte van het matras en vul uw maat in. Voilà, daar is uw aankoopprijs. Heeft u bijzondere wensen of wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Uw matras, een onzichtbare weldoener

Een matras gaat zijn hele levensduur verborgen onder een hoeslaken, een onderdeken of een matrasdek. Misschien dat die onzichtbaarheid soms de reden is dat er weinig aandacht aan besteed wordt. Onterecht. Want uw matras is misschien wel de belangrijkste aankoop in uw huisraad. Wilt u daar meer over weten, maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies.