Extra informatie over matrassen

Buitentijk van het matras:

ClimaTop buitentijk

  • Luxe afritsbare dubbedoek buitenbekleding.
  • Wasbaar tot 40ºC.
  • Doorgestikt met 300 gram/m2 Climawatt®. 50% katoen / 50% Polyester.
  • Optimale vochtregulatie en antiallergisch.

Cimawatt® is een ontwikkelde vulling welke antiallergisch is en het vocht direct in het matrasoppervlak verspreid en daarna weer naar boven laat uitademen. Climawatt® haalt het vocht uit uw matras. Hierdoor gebruikt u minder energie om af te koelen dit verbeterd uw nachtrust. De afritsbare ClimaTop bekleding is tot 40ºC wasbaar. Het bied een goede weerstand tegen allerlei geurtjes en bied weinig tot geen voedingsbodem voor huisstofmijt en microben. Het reduceert de ongemakken van transpiratie en bied zo een goede slaapklimaat.

ClimaWatt buitentijk

  • Luxe afritsbare dubbedoek buitenbekleding.
  • Wasbaar tot 60ºC.
  • Doorgestikt met 400 gram/m2 Climawatt®. 50% katoen / 50% Polyester.
  • Antibacterieel behandeld met clearest®.
  • Optimale vochtregulatie en antiallergisch.

Cimawatt® is een ontwikkelde vulling welke antiallergisch is en het vocht direct in het matrasoppervlak verspreid en daarna weer naar boven laat uitademen. Climawatt® haalt het vocht uit uw matras. Hierdoor gebruikt u minder energie om af te koelen dit verbeterd uw nachtrust. De afritsbare bekleding is tot 60ºC wasbaar. Het bied een goede weerstand tegen allerlei geurtjes en bied weinig tot geen voedingsbodem voor huisstofmijt en microben. Het reduceert de ongemakken van transpiratie en bied zo een goede slaapklimaat.

Clearest® behandelde buitentijken hebben een blijvende antibacteriële eigenschap en bieden een hygiënisch en comfortabele slaapomgeving. De bekleding voelt zachter aan, is gebruiksvriendelijk en heeft een natuurlijke ademing. Clearest® voorkomt de voedingsbodem voor microben en huisstofmijt. Het blijft een actieve waarde houden. Zo blijft uw matras Fris, Schoon en Hygiënisch.

Comfort zones

Een matras is een belangrijk lichaamsondersteunend onderdeel van een compleet slaapsysteem. En heeft veel invloed in het totale slaapcomfort.

Een lichaam heeft verschillende contouren en de lichaamsbouw varieert. Het heeft uitstekende delen, en wat zwaardere dellen. Onze standaard matrassen zijn voorzien van een evenredige comfortzone. Om meer slaapcomfort te bieden zijn onze luxere comfort matrassen voorzien van meerdere ondersteuning zones in het matras.

Evenredige comfortzone: Onze standaard matrassen zijn voorzien van een evenredige comfortzone.

5-7 comfortzonesOnze luxere matrassen zijn voorzien van 5 of 7 comfortzones. De verschillende zones in een matras zorgen er voor dat uitstekende lichaamsdelen met name de schouders en de wat zwaardere delen buik en heup evenredig worden ondersteund. De extra lende-zone bij een 7-zone matras zorgt voor een nog betere stabiliteit van het bekken.