Gemaakt in Nederland: wat bedoelen we daarmee?

Al onze producten, met uitzondering van een klein gedeelte van het textiel, worden in Nederland gemaakt. De maatwerk matrassen, normale matrassen, de hoezen van de matrassen, maar ook de dekbedden, kussens en overige producten zijn dus allemaal gemaakt door Nederlandse bedrijven, in Nederland. Waarom we dat doen?

Kwaliteit beter beheren

Doordat we nauw contact hebben met de productie in Nederland, kunnen we de kwaliteit goed beheren. Door korte lijnen met onze leveranciers, en door regelmatig op bezoek bij hen te gaan hebben we direct invloed op de kwaliteit. De kwaliteit van onze producten is één van onze speerpunten: Wij geloven dat matrassen, dekbedden, kussens en bedbodems jaren mee moeten kunnen. Op deze manier hopen we u 100% tevredenheid te kunnen bieden met de producten u bij ons aanschaft.

Nederlandse economie stimuleren

In de afgelopen decennia is veel productie verplaatst van Nederland naar Oost Europa en andere Aziatische landen. Hoewel er goedkoper kan worden geproduceerd in andere landen, geloven wij niet dat die stap de juiste is. De verplaatsing van de productielocatie gaat ten koste van werkgelegenheid in Nederland. Wij willen met de verkoop van onze producten de Nederlandse economie stimuleren en werkgelegenheid in Nederland behouden. Er komen Nederlandse mensen aan de productie te pas, die hun geld verdienen met het maken van onze producten.