Gratis en snel thuisbezorgd: wat bedoelen we daarmee?

Een hele heldere belofte. Al onze producten worden gratis thuisbezorgd. Zo hoeft u niet onnodig veel producten in uw winkelmandje te doen om tot een bepaald bestelbedrag te komen. Een voordeel voor u en voor het milieu.

Geen kosten voor vervoer

Al onze producten worden gratis thuisbezorgd. We rekenen geen kosten voor vervoer naar u thuis. We werken niet met een minimum bestelbedrag voor gratis verzending, alle producten worden kosteloos thuisbezorgd. Op deze manier hopen we dat u, ook bij relatief voordelige producten, voor dekbedenmatras.nl kiest. Uiteraard hopen we dat u vooral voor ons kiest vanwege de kwaliteit van onze producten.

Uitzonderingen

Voor bezorging op de Waddeneilanden en bezorging in Belgiƫ kunnen we helaas geen kosteloze bezorging bieden. De tarieven die hiervoor gelden, worden automatisch berekend wanneer u uw adresgegevens invult bij het afrekenen. Twijfelt u of we gratis bij u kunnen bezorgen? Neem dan even contact met ons op.

Onze levertijden

Wij verzenden uw aankoop met TNT, een andere koeriersdienst of met eigen vervoer. Als u heeft gekozen voor betaling via iDEAL of vooruitbetalen via bank of giro, wordt uw bestelling indien voorradig, de eerstvolgende dinsdag, woensdag of donderdag na ontvangst van de betalingsbevestiging naar het door u opgegeven adres verzonden. Indien u heeft gekozen om de bestelling af te komen halen in ons magazijn, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak met u te maken.