Wilt u ook heerlijk slapen in de vrachtwagen?

U kent het wel. Na een lange dag rijden hebt u eindelijk een geschikte truckparkeerplaats gevonden. En wanneer u eenmaal het geluk van een veilige plek hebt waar u niet gestoord wordt, dan wilt u wel volop profiteren van uw slaap. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw welverdiende nachtrust wordt verstoord door rugklachten en gewoel. Een goed vrachtwagenmatras om op te slapen is dan ook een must voor iedere truckchauffeur.

Slapen in de vrachtwagen: wat is een goed vrachtwagenmatras?

Bent u op zoek naar de meest comfortabele nachtrust in de vrachtwagen? We hebben bij Dekbedenmatras.nl diverse soorten vrachtwagenmatrassen die we op maat kunnen maken voor uw truck. Onze matrassen zijn gemaakt van polyether of koudschuim. De matrassen zijn standaard minimaal een comfortabele 16 centimeter dik. Een grote stap omhoog in comfort vergeleken bij de dunne standaard cabinematrassen. Alle maten en vormen, zoals een matras met uitsparing, kunt u gewoon bij dekbedenmatras.nl bestellen. Vanaf een breedte van slechts 60 centimeter, tot en met 80+.  Geef gewoon de maten door, en wij maken een matras op maat! Zodat u eindelijk écht lekker in de vrachtwagen kunt slapen.

In de truck slapen op een polyether of een koudschuim matras?

Het verschil tussen polyether en koudschuim is dat polyether een dichte celstructuur heeft en koudschuim een open celstructuur (holle vezels). Dit geeft een verschil in gewicht (polyether matrassen zijn zwaarder) en ook liggen polyethermatrassen iets steviger dan koudschuim matrassen. Het grootste voordeel van polyether matrassen is de relatief lage prijs. Daarnaast gaan deze matrassen tot wel 10 jaar mee, wat het een goede koop maakt.

Koudschuimmatras voor optimaal slaapcomfort

Wilt u luxe en heerlijk zacht slapen in uw truck? Zeker wanneer u voor een lange aaneengesloten periode op de weg zit, kan het slim zijn om meteen te investeren in het meest comfortabele matras. De koudschuim matrassen liggen zeer comfortabel, of u nu een koukleum bent of het juist altijd warm hebt. Ook hebben de matrassen dankzij de open celstructuur een uitstekende vochtafvoer. Ontdek onze koudschuim matrassen en ervaar het zelf!

Soorten matrassen voor in de truck: