Retourneringsvoorwaarden

U heeft 14 dagen om te beslissen of u het product wilt houden, ingaande op de dag dat u de bestelling thuisbezorgt krijgt.
Let op, er geldt een uitzondering voor maatwerkmatrassen, deze vallen onder artikel 10.6 van onze algemene voorwaarden en kunnen wij niet retour nemen. Indien u een besteld product wilt retourneren, kunt u eenvoudig een afspraak maken met DEKBEDenMATRAS.nl.

Contactinformatie

E-mail info@dekbedenmatras.nl
Telefoon 0318 250 055 (van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:30 uur)
Postadres Hoofdweg 194 6744 WR Ederveen

We vragen u om uw bestelnummer, naam en adres te vermelden.

U hoeft geen reden op te geven van uw retourzending, maar we zijn wel benieuwd naar de reden waarom u ons product retour zendt. Uw ervaring helpt ons om de kwaliteit van onze producten en diensten hoog te houden. Alvast bedankt voor uw mening en hulp!

Hoe te retourneren?

U kunt het product dat u wilt retourneren binnen 14 dagen terugsturen in dezelfde verpakking waarmee het gekomen is. Persoonlijk retourneren kan ook bij ons magazijn. In overleg met u kunnen retourzendingen ook bij u thuis worden opgehaald. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden die per product kunnen verschillen. We melden deze kosten vooraf aan u. Het retouradres krijgt u direct na uw aanmelding. De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor uw rekening. De aankoopprijs, dit is inclucief heenverzendingskosten, van het product krijgt u binnen 14 dagen na ontbinding teruggestort op uw rekening. Indien wij het product hebben terug ontvangen, of indien u aantoont dat u het product heeft teruggezonden. Indien redelijkerwijze mogelijk dient de verpakking in de onbeschadigde, onveranderde, originele fabrieksverpakking te zitten. Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Geopende verpakkingen die niet voldoen aan deze voorwaarden, blijven uw eigendom. Beschadigde of gebruikte producten worden naar u terug gestuurd, of de herstelkosten hiervan worden bij u in rekening gebracht.

Download hier het retourformulier