Vrachtwagenmatrassen, uitgerust op weg

Er zijn weinig matrassen die zo belangrijk zijn als vrachtwagenmatrassen. Als beroepschauffeur bent u continue onderweg en is het belangrijk uitgerust te zijn. Met een vrachtwagenmatras van DEKBEDenMATRAS.nl kunt u goed uitgerust op weg. Welk merk of type vrachtwagen u ook bestuurd, hoe groot uw cabine en bed ook is, we hebben altijd de juiste maat matras op voorraad of we maken hem op maat voor u. Ter informatie, het is niet mogelijk om de matras een binnenhoek te geven.

Stel uw vrachtwagenmatras samen

Het draait om de materiaalkeuze van uw matras

Matrassen zijn persoonlijk. Net zoals u een voorkeur heeft voor een vrachtwagen merk, zo is ook de materiaalkeuze van uw vrachtwagenmatras een persoonlijke keuze. Heeft u al eerder een matras gehad dat u goed beviel, dan is de keuze makkelijk. Selecteer uw matras met behulp van de matrascalculator. Wilt u een persoonlijk advies en ervaren hoe een matras aanvoelt? Neem dan gerust contact met ons op..

Polyether of koudschuim matras?

Of u nu voor een polyether matras of een koudschuim matras kiest, in beide materiaalsoorten zijn er veel kwaliteitsvarianten. Polyether is het prijsgunstige alternatief, waarbij het aanpassingsvermogen van het schuim lager is dan bij een koudschuim matras. Koudschuim biedt meer ligcomfort door de progressieve stramheid van het materiaal. Simpel gezegd, het past zich beter aan wanneer u er op ligt. Ook is het beter ventilerend dan polyether.