Vrachtwagenmatrassen, uitgerust op weg

Er zijn weinig matrassen die zo belangrijk zijn als vrachtwagenmatrassen. Als beroepschauffeur bent u continu onderweg en is het belangrijk uitgerust te zijn. Met een truckmatras van DEKBEDenMATRAS.nl kunt u goed uitgerust op weg. Welk merk of type vrachtwagen u ook bestuurt, hoe groot uw cabine en bed ook is, we hebben altijd de juiste maat matras op voorraad of we maken hem op maat voor u. Ter informatie, het is niet mogelijk om de matras een binnenhoek te geven.

Stel uw vrachtwagenmatras samen

Vrachtwagenmatras op maat: van welk materiaal?

Net zoals u een voorkeur heeft voor een vrachtwagen merk, zo is ook de materiaalkeuze van uw vrachtwagenmatras een persoonlijke keuze. Heeft u al eerder een matras gehad dat u goed beviel, dan is de keuze voor een voor u geschikt materiaal makkelijk. Selecteer uw matras met behulp van onze keuzehulp voor matrassen. Wilt u een persoonlijk advies en ervaren hoe een matras aanvoelt? Neem dan gerust contact met ons op.

Polyether of koudschuim matras?

Of u nu voor een polyether matras of een koudschuim matras kiest, in beide materiaalsoorten zijn er veel kwaliteitsvarianten. De polyether variant is voordeliger en is wat steviger dan die van koudschuim. Een koudschuim campermatras heeft een hoger ligcomfort en biedt veel veerkracht. Ook blijft dit matras koel en heeft het goede vochtregulerende eigenschappen door een open celstructuur.

Uitgerust op weg in de vrachtwagen

Is uw nachtrust u lief tijdens uw werk als vrachtwagenchauffeur? Kies voor een vrachtwagenmatras van dekbedenmatras:

  • Uitgerust onderweg
  • Op maat gemaakt voor uw truck
  • Geen rugklachten meer
  • Het matras gaat tot wel 10 jaar mee