Vrachtwagenmatrassen, uitgerust op weg

Er zijn weinig matrassen die zo belangrijk zijn als een vrachtwagenmatras. Als beroepschauffeur bent u continu onderweg en is het belangrijk uitgerust te zijn. Met een truckmatras van dekbedenmatras.nl kunt u goed uitgerust op weg. Welk merk of type vrachtwagen u ook bestuurt, hoe groot uw cabine en bed ook is, we hebben altijd de juiste maat vrachtwagen matras op voorraad of we maken hem op maat voor u. Bepaal de samenstelling van uw nieuwe matras op maat met behulp van onze keuzehulp voor matrassen! Lees verder onder de blauwe banner.

Geparkeerde vrachtwagens

Stel uw vrachtwagenmatras samen

Vrachtwagenmatras op maat: kies voor veiligheid!

Veel vrachtwagenchauffeurs nemen nog altijd genoegen met het fabrieksmatras dat standaard in de cabine is geïnstalleerd. Of nemen een gebruikt vrachtwagen matras dat hier al in lag over. Maar als u voor langere tijd onderweg bent, is dit niet aan te raden. Rugklachten, een onfris gevoel of veel woelen leiden tot een onrustige nacht. En als u slecht uitgeslapen bent, kan de veiligheid van uw ritten in het geding komen. Dus kies voor uzelf en uw veiligheid, en kies voor een vrachtwagenmatras op maat!

Materialen: polyether of koudschuim?

Of u nu voor een polyether matras of een koudschuim matras kiest, in beide materiaalsoorten zijn er veel kwaliteitsvarianten. De polyether variant is voordeliger en is wat steviger dan die van koudschuim. Een koudschuim vrachtwagenmatras heeft een goed uitgebalanceerd ligcomfort en biedt veel veerkracht. Ook blijft dit matras koel en heeft het goede vochtregulerende eigenschappen door een open celstructuur. Zo heeft u minder last van klamme nachten.

Persoonlijk advies over materiaal

Net zoals u een voorkeur heeft voor een vrachtwagen merk, zo is ook de materiaalkeuze van uw vrachtwagenmatras een persoonlijke keuze. Of althans dat zou het moeten zijn, vinden wij bij dekbedenmatras.nl. Al onze matrassen voor vrachtwagens zijn uit één stuk gemaakt, waardoor u geen last heeft van vervelende randen of mogelijke oppervlakken waar schimmel kan ontstaan.

Wilt u een persoonlijk advies en ervaren hoe een matras aanvoelt? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitgerust op weg in de vrachtwagen

Is uw nachtrust u lief tijdens uw werk als vrachtwagenchauffeur? Kies voor een vrachtwagenmatras van dekbedenmatras:

  • Uitgerust onderweg
  • Op maat gemaakt voor uw truck
  • Geen rugklachten meer
  • Het matras gaat tot wel 10 jaar mee