Frans matras op maat voor op vakantie

Bent u op zoek naar een Frans matras op maat voor in uw camper, boot of caravan? Een matras op een Frans bed kan als u dit wilt net zo comfortabel zijn als uw matras dat thuis op uw bed ligt, maar dan met een schuine of ronde hoek. Wilt u ook een matras dat precies op maat gemaakt is voor uw caravan, boot of camper? Wij leveren deze matrassen in onze webshop voor heel Nederland. Op alle matrassen geven wij 3 jaar garantie. Stel direct uw matras samen en ontdek onze ideale Franse campermatrassen voor een scherpe prijs!

frans matras op maat

Stel uw Franse matras samen

Een Frans matras op maat voor de caravan of camper

Wist u dat ‘matelas’ Frans is voor ‘matras’? Vast niet. Maar goed, een matras voor uw caravan of een campermatras heeft natuurlijk weinig met taal te maken. Op vakantie wilt u namelijk gewoon de best mogelijke nachtrust, of dat nu in Frankrijk is of in Oostenrijk, Duitsland of op de Veluwe. Want u wilt nog zoveel zien en ontdekken! Verschillende historische stadjes, kastelen en de natuur in trekken om een flinke bergwandeling te maken. Ook een dag met de kinderen op pad kost altijd energie, en natuurlijk is goed opgeladen aan de dag beginnen dan een vereiste. Een goede nachtrust door een comfortabel matras, met afgeronde hoek of ronde kant of niet, is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Benut uw ruimte optimaal!

U heeft natuurlijk beperkt de ruimte in de caravan of camper, en dan is het wel zo prettig als deze ruimte optimaal benut wordt. Gelukkig kan dit, want onze matrasontwerpers maken alle mogelijke vormen die u aan ons doorgeeft. Van rechthoekig tot vierkant, met uitsparingen, of rond of ovale kanten. Wij zorgen er graag voor dat u ook op vakantie optimaal van uw nachtrust kunt genieten!

Moet ik mijn Franse matras al vervangen?

Als u zich afvraagt of het al tijd is om uw Franse matras te vervangen, dan is de eerste vraag hoe lang het huidige matras er al in zit. Is het matras al meer dan 10 jaar onderdeel van de inboedel van uw caravan of camper, dan is het toch tijd om te denken aan vervanging. Ook is het prettig om het matras te vervangen wanneer u de caravan of kampeerwagen heeft overgekocht van iemand die hem geruime tijd gebruikt heeft. Want wie weet hoe lang dat matras er al wel niet in ligt? En wie weet heeft de wagen wel jarenlang stilgestaan in een muffe garage met nauwelijks ventilatie. Wij raden u daarom aan om ongeveer eens in de tien jaar uw caravan matras te vervangen, en vaker als u veel op vakantie gaat.

Praktische, wasbare matrassen voor in de caravan

Al onze matrassen hebben afritsbare bekleding en hebben een dubbeldoek, waardoor u deze op beide kanten kunt beslapen. De matrassen zijn wasbaar, dus kunt u deze gerust na elke vakantie wassen. Ideaal voor als u kleine kinderen heeft, maar ook prettig voor uzelf. Want op deze manier verzekert u zichzelf altijd van een schoon, fris bed. En zijn klamme nachten in een klef bed voorgoed verleden tijd!

Koele nachten met een koudschuimmatras

Wij helpen u graag op weg met advies over waar u op moet letten bij Franse matrassen, zodat u de juiste keuzes maakt voor uw maatwerk matras voor op vakantie. Want u kent het vast wel: op vakantie heeft u nogal eens last van wat plakkerige nachten. Bepaald geen prettige ervaring, die ook helemaal niet nodig is. Om dit te voorkomen raden wij u aan om te investeren in een matras dat beter aan uw wensen voldoet. Zo ervaart u een veel beter slaapcomfort met één van onze koudschuimmatrassen. Deze matrassen hebben een zeer goede ventilatie, dankzij de open celstructuur van het HR (high resilience)-schuim. Lees meer over onze matrassen van koudschuim HR 55.

Polyether matras: iets steviger

Houdt u van een iets steviger matras, dan is een polyether matras een goed alternatief. Dit matras heeft een goede stijfheid, waardoor de ondersteuning prettig is. Zodat het matras niet zomaar doorzakt, en u altijd lekker stevig ligt. Ook is polyether versie (SG 40) van het Franse matras iets goedkoper en biedt deze variant nog steeds een goede duurzaamheid: een matras van polyether gaat zo’n 8 tot 10 jaar mee.

Weet u wat u wilt?

Als u weet wat de juiste afmetingen zijn, welke dikte uw Franse matras maximaal kan hebben en welk materiaal u wilt voor uw matras, bestel dan uw matras direct via onze matrasconfigurator. Uw nieuwe maatwerk matras is slechts drie stappen van u verwijderd.