Omdat wij de zondagsrust in acht willen nemen kunt u op zondag geen bestellingen bij ons plaatsen.
Wel kunt u onze producten bekijken

Caravanmatras, ontspannen op reis

Wilt u uitgerust thuiskomen van uw vakantie? Met een maatwerk caravanmatras lukt u dat zeker! Kiest u voor een maatwerkmatras dat gemaakt is van een materiaal dat bij uw lichaam past. En kiest u voor de juiste dikte van het matras, dan weten wij zeker dat u heerlijk zult slapen. Is de maat van uw caravanmatras afwijkend of heeft het matras een schuine zijde (Frans matras)? Geen probleem, ook die matrassen maken we voor u op maat!

Stel uw caravanmatras samen

Hoe kiest u de goede soort matras voor uw caravan?

Er zijn twee manieren om te kiezen voor de materiaalsoort van uw matras. De eerste is op basis van ervaring. U heeft al een matras dat u goed bevalt en wij maken uw matras van dat materiaal. De ander is dat u komt bij ons langs in de showroom om een aantal matrassen uit te proberen. We hebben alle soorten matrassen als demonstratie matras voor u klaar liggen. Daarnaast kunnen we u daar goed adviseren over de specifieke eigenschappen van de diverse materiaalsoorten.

De ene matras is de andere niet!

Een polyether matras is heel anders dan een matras gemaakt van koudschuim ondanks het feit dat ze beide van synthetisch schuim worden gemaakt. Op de pagina Matrassen ziet u alle materiaalsoorten en kunt u en vergelijk maken. Wilt u zelf ervaren hoe de matras materialen verschillen? Maak een afspraak en kom naar de showroom en we leggen het u uit.

Let op, matrassen zijn gemaakt van flexibel materiaal. Daardoor kunnen de werkelijke afmetingen maximaal 2% afwijken van de aangegeven maten.