Omdat wij de zondagsrust in acht willen nemen kunt u op zondag geen bestellingen bij ons plaatsen.
Wel kunt u onze producten bekijken

Vouwwagenmatrassen, geen compromis

Met een vouwwagenmatras op maat maakt u een duidelijke keuze. U kiest voor uw nachtrust. Eigenlijk net als bij een vouwwagen kiest u voor het beste uit twee werelden. Een vouwwagen combineert het goede van een tent en van een caravan. Het gemak van de keuken en bed zoals in een caravan in combinatie met het compacte van een tent. En dat voor een mooie prijs. Bij een vouwwagenmatras van DEKBEDenMATRAS.nl werkt het net zo. U kiest voor een matras op maat én voor een scherpe prijs. Wilt u een persoonlijk advies, neemt u dan contact met ons op voor een afspraak! Klik hier voor onze contactgegevens.

Stel uw vouwwagenmatras samen

Matrassen uit één deel of drie matrassen in uw vouwwagen?

Er zijn een flink aantal merken en modellen vouwwagens op de markt. Het ene model heeft brede matrassen uit één deel, andere modellen hebben drie of zelfs vier smallere matrassen. Welk merk of type vouwwagen u ook heeft, wij kunnen er en perfecte matras voor op maat maken. Wat wel belangrijk is, is de maximale hoogte van de matras. Is de matras te hoog, dan kan het gebeuren dat u de vouwwagen niet meer kunt invouwen. Is er weinig ruimte voor het matras, overweeg dan een polyether matras vanwege de wat stevigere structuur. Om zo comfortabel mogelijk te liggen, geven we u graag advies over het beste materiaal voor uw matras.

Weet u wat u wilt?

Als uw weet wat de juiste afmetingen zijn, welke dikte uw vouwwagenmatras maximaal kan hebben en welk materiaal u wilt voor uw matras, bestel dan uw matras direct via onze matrasconfigurator. Uw nieuwe vouwwagen matras is slechts drie stappen van u verwijderd.