Matras ovaal voor in uw wieg op maat

Zoekt u de perfect passende ovalen matras voor in de wieg maar zijn het net afwijkende afmetingen? Wij maken ovalen matrassen op maat! Onze specialisten staan klaar om voor jullie het ideale matrasje voor in het wiegje te maken. Laat ons de maten even weten en wij zorgen ervoor dat het ovalen matrasje perfect past.

Matras wieg ovaal op maat

De meeste wiegen hebben allemaal dezelfde vorm en afmeting. Maar de leukste wiegjes zijn toch die net wat afwijkend zijn; de wieg die opa nog met de hand heeft gemaakt. De wieg die op maat ontworpen is zodat ‘ie past bij de kamer. Of het wiegje dat al generaties lang meegaat. Vaak hebben die wat oudere wiegen een ovalen vorm. En dat betekent dat het matras voor in de wieg ook ovaal moet zijn, in een maat die je niet standaard in de winkel ziet. Gelukkig is het mogelijk om matrassen op maat te laten maken. Een ovalen matras voor in de wieg kan dus ook gewoon op maat besteld worden.

De juiste maat voor een ovalen matras opmeten

Het komt natuurlijk wel nauw, een ovalen matras op maat laten maken. Welke ‘kromming’ hebben de afgeronde hoeken, en hoe lang en breed moet het nou precies worden? Ons advies is vaak om een omtrek te maken van de binnenkant van de wieg. Gewoon, met papier en potlood en een schaar. Natuurlijk kun je daarvan een foto maken en de maten erbij schrijven, maar even opsturen per post is misschien het meest effectief. Wij houden dan die exacte maten aan wanneer we het ovalen matras op maat gaan maken. Houd dus een beetje rekening met het wel of niet instoppen van overtrek, lakentjes en dekentjes.

Ovalen matras voor in de wieg; koudschuim of polyether vulling?

Natuurlijk kun je kiezen welke vulling je in je ovalen matras wilt. Hier in het kort de eigenschappen van de vullingen die mogelijk zijn:

  • polyether vulling in ovalen matras: een synthetisch materiaal dat zich makkelijk vormt naar het lichaam.
  • koudschuim vulling in een ovalen matras: een schuimsoort dat bekend staat om z’n veerkracht, is vormvast en er komen geen kuilen in.

Wilt u even overleggen wat de beste keuze voor uw wieg is? Bel dan even naar 0318 250 055, we vertellen u graag alles over de opties en voordelen per soort vulling. Ook belangrijk; onze kinder matrassen zijn voorzien van afritsbare en wasbare bekleding.

Wat is de levertijd van mijn ovalen matras op maat?

Wanneer u ons alle afmetingen en wensen heeft doorgegeven gaan we aan de slag met de ovalen matras voor in de wieg. Dat zal alles bij elkaar zo’n 4 weken duren. Wilt u meer lezen over onze werkwijze, onze unieke garantie en productie? Lees dan meer over onze matrassen op maat.